Produse pentru fenex dm praf de proteine (8)

Concentrat de Proteine de Soia 60% – Grad de Alimentație

Concentrat de Proteine de Soia 60% – Grad de Alimentație

Concentratul de proteine din soia (SPC) este un produs purificat obținut din făina de soia decorticată și degresată, prăjită prin separarea carbohidraților (zaharuri solubile) utilizând cea mai recentă tehnologie de extracție de vârf din UE.
Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudra de zer demineralizată (WP Demi) este pudră de zer cu conținut mineral redus, acest produs este perfect pentru formulele pentru sugari și aplicațiile alimentare axate pe sănătate.
Lapte de zer demineralizat (DEMI)

Lapte de zer demineralizat (DEMI)

Pudra de zer demineralizată (DEMI) este obținută prin îndepărtarea unei părți din mineralele din zerul dulce lichid. În funcție de scop, sunt combinate multe tehnici: schimb de ioni, electrodializă, ultrafiltrare, microfiltrare sau nanofiltrare. Foodcom S.A. oferă o gamă largă de pulberi demineralizate conform cerințelor: - 20% pudră de zer demineralizată - un excelent agent de umplutură fără gust sărat, - 40%, 50% pudră de zer demineralizată - cele mai populare pentru fabricarea ciocolatei și a produselor de patiserie, - 70% pudră de zer demineralizată, - 90% pudră de zer demineralizată. Pudra de zer demineralizată (90% demineralizare) este adesea utilizată în fabricarea laptelui praf pentru sugari. Aceasta permite obținerea unei compoziții mai apropiate de laptele matern.
Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentratul de proteine din lapte (MPC) este un lapte praf concentrat, care conține de obicei 80% proteine din lapte. Este produs din lapte degresat proaspăt și pasteurizat prin filtrare și uscare prin pulverizare. Raportul ridicat de proteine și conținutul scăzut de lactoză fac ca acest produs să fie utilizat pe scară largă în producția de alimente cu conținut scăzut de carbohidrați și băuturi îmbogățite cu proteine. Poate fi, de asemenea, adăugat, printre altele, la produse de patiserie, deserturi, produse de creștere, băuturi lactate, sosuri și brânzeturi.
Permeat de zer

Permeat de zer

Permeatul este produs din lapte proaspăt pasteurizat degresat, obținut în urma ultrafiltrării laptelui pentru extragerea proteinelor și grăsimilor. Produsul este apoi uscat folosind tehnici avansate de uscare prin pulverizare. Produsul este uneori denumit „zer degresat”, atunci când este obținut din zer. Datorită faptului că permeatul de zer este bogat în lactoză, dar are un conținut scăzut de proteine, poate fi utilizat pentru producția de dulciuri, produse de panificație și grăsimi. De asemenea, este adăugat la producția de înghețată, brânzeturi topite, băuturi și cosmetice.
Proteină de Mazăre 80% - Calitate Alimentară

Proteină de Mazăre 80% - Calitate Alimentară

Proteina din mazăre este obținută din mazăre galbenă sau aurie prin metode uscate și umede. În etapa de uscare, coaja mazărei este îndepărtată mecanic și măcinată. Ulterior, făina de mazăre este recuperată și, datorită proprietăților sale hidrosolubile, proteinele sunt separate prin centrifugare și colectate. Produsul final de proteine din mazăre este o pulbere bej cu un gust pur.
Concentrat de Proteină din Lapte 80% (MPC)

Concentrat de Proteină din Lapte 80% (MPC)

Concentratul de Proteină din Lapte (MPC) este o pulbere de lapte foarte concentrată, care conține de obicei 80% proteină din lapte. Este obținut din lapte degresat proaspăt, pasteurizat, printr-un proces de filtrare, evaporare și uscare prin pulverizare. MPC este cunoscut pentru proprietățile sale excepționale de spumare, texturare, legare a apei și coagulare. Valoarea sa nutrițională excelentă se datorează concentrației ridicate de proteină. Are o durată de valabilitate de 24 de luni și este disponibil în saci de 25 kg și Big Bags. MPC este o alternativă viabilă la Laptele Prăjit Integral sau Laptele Prăjit Degresat, oferind niveluri comparabile de proteină.
Lapte integral praf (FCMP)

Lapte integral praf (FCMP)

Laptele praf integral este un produs lactat obținut prin evaporarea laptelui de vacă integral pasteurizat proaspăt. Produsul este, de asemenea, denumit Lapte praf integral, în funcție de regiune. Laptele praf integral are multe utilizări în industria alimentară. Este utilizat în principal în industriile de cofetărie, ciocolată și înghețată, precum și în industria panificației. De asemenea, este folosit în producția de alimente congelate, băuturi pe bază de lapte, supe instantanee etc.